Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
[SIZE=3]Să ne referim și la Schimbarea la Față a Domnului: [/SIZE]
[SIZE=3]Luca 9. 28-31“luând cu Sine pe Petru și pe Ioan și pe Iacov, S-a suit pe munte ca să Se roage. Și pe când se ruga El, chipul feței Sale s-a făcut altul și îmbrăcămintea Lui albă strălucind.ȘI IATĂ DOI BĂRBAȚI VORBEAU CU EL, CARE ERAU MOISE ȘI ILIE Și care, arătându-se întru slavă, vorbeau despre sfârșitul Lui”[/SIZE]
[SIZE=3]Evangheliile arată că Hristos a vorbit cu două personae care trăiseră demult. Ilie s-a înălțat la cer, dar Moise era mort. (Deut 24.5 “Și a murit Moise, robul lui Dumnezeu, acolo, în pământul Moabului, după Cuvântul Domnului”) Cu cine a vorbit Hristos acolo la Schimbarea la față, dacă sufletul lui Moise nu mai exista conștient?[/SIZE]
[SIZE=3]Domnule vasinec/maraiann, nu am mai adus argumentul Pildei săracului Lazăr de la Luca 16, pentru că acolo ați venit cu niște comentarii de tot hazul, ba încă ați avut curajul să spuneți că nicăieri în Biblie nu se mai vorbește despre persoane decedate care vorbesc sau fac acțiuni. Mai am și alte citate, dar aștept să văd ce spun adventiștii despre astea pe care vi le-am dat. Dacă ocoliți răspunsurile, o să le reiau la nesfârșit.[/SIZE]
|
Ovidiu, daca ei nu cred in invierea mortilor, cum de cred in Invierea Domnului Hristos? Dupa ei, aceasta a fost o magie big-bang! S-a umflat Hristos in mormant si nu stiu cum a iesit asa printre crapaturile de la usa mormantului, iar de la impactul exploziei a cazut usa de la mormant si uite asa au gasit Femeile Mironosite piatra rasturnata...
Cum oare propovaduiesc ei pericopele evanghelice cu invierea iicei lui Iair, sau al fiului vaduvei din Nain? sau al pritenului Mantuitorului, Lazar, mort de 4zile... Ramane o enigma adventista...