Citat:
În prealabil postat de acidironic
Mda. Straniu mesaj. N-am ce zice! Ti-as da totusi un sfat. Incearca intr-o discutie sa folosesti argumente care cat de cat au sanse sa fie intelese ce cel cu care vb. Daca sunt ateu nu cred nici in necuratu nici in D-zeu deci ti-ai ratat morala. Cat despre pilda incerca sa expui mai logic/detaliat pentru ca eu nu vad cum se leaga de subiectul topicului sau de replica mea. Te rog sa nu vii cu interpretari aiuristice. Nick-ul meu are o chestie subtila dar chiar si asa eu nu-i dau prea multa importanta.
|
Baza majoritatii ateilor in zilele de astazi sunt ori teoria evolutionista marca Charles Darwin)care insa are nenumarate defecte subminata in primul rand de demonstratia lui Pasteur prin care a aratat ca nu se poate crea viata in mod spontan, ori alti atei mai meticulosi si multi intelectuali se bazeaza pe teoriile abiogenetice + teoria evolutiei.
Care este baza lor?Viata a fost creata in mod haotic, natural si nu prin interventia vreunui Creator inteligent.
Teoriile abiogenetice insa nu pot explica in mod viabil si probabil cum de a luat forma viata prin combinatiile aminoaciziilor in modurile cele mai ciudate.Aceste combinatii de aminoacizi pentru a crea viata trebuie sa fie ca un cod,sursa bine scris si cun anumit inteles,de exemplu ca o gramada de litere aruncate la cos si din care s-a scris o carte.Oare se poate asa ceva la intamplare?Se poate haotic?
Un om de stiinta ateu a spus:"este la fel de probabila crearea vietii in mod haotic precum crearea unui Boeing 747 dintr-un cimitir de fiare vechi in urma unei furtuni de 1 ora".
Astfel arunc manusa ateilor si intreb: pe ce va bazati?
Din cauza mandriei oarbe,a multelor pacate si a indiferentei fata de Dumnezeu oamenii au ajuns prea slabi pentru a lupta pentru mantuire!