Subiect: Adrian Fageteanu
View Single Post
Vechi 14.10.2008, 16:00:21
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de acidironic Vezi mesajul
Mda. Straniu mesaj. N-am ce zice! Ti-as da totusi un sfat. Incearca intr-o discutie sa folosesti argumente care cat de cat au sanse sa fie intelese ce cel cu care vb. Daca sunt ateu nu cred nici in necuratu nici in D-zeu deci ti-ai ratat morala. Cat despre pilda incerca sa expui mai logic/detaliat pentru ca eu nu vad cum se leaga de subiectul topicului sau de replica mea. Te rog sa nu vii cu interpretari aiuristice. Nick-ul meu are o chestie subtila dar chiar si asa eu nu-i dau prea multa importanta.

Baza majoritatii ateilor in zilele de astazi sunt ori teoria evolutionista marca Charles Darwin)care insa are nenumarate defecte subminata in primul rand de demonstratia lui Pasteur prin care a aratat ca nu se poate crea viata in mod spontan, ori alti atei mai meticulosi si multi intelectuali se bazeaza pe teoriile abiogenetice + teoria evolutiei.
Care este baza lor?Viata a fost creata in mod haotic, natural si nu prin interventia vreunui Creator inteligent.
Teoriile abiogenetice insa nu pot explica in mod viabil si probabil cum de a luat forma viata prin combinatiile aminoaciziilor in modurile cele mai ciudate.Aceste combinatii de aminoacizi pentru a crea viata trebuie sa fie ca un cod,sursa bine scris si cun anumit inteles,de exemplu ca o gramada de litere aruncate la cos si din care s-a scris o carte.Oare se poate asa ceva la intamplare?Se poate haotic?
Un om de stiinta ateu a spus:"este la fel de probabila crearea vietii in mod haotic precum crearea unui Boeing 747 dintr-un cimitir de fiare vechi in urma unei furtuni de 1 ora".

Astfel arunc manusa ateilor si intreb: pe ce va bazati?

Din cauza mandriei oarbe,a multelor pacate si a indiferentei fata de Dumnezeu oamenii au ajuns prea slabi pentru a lupta pentru mantuire!
Reply With Quote