Draga Tudor incearca macar sa te calmezi un pic.Adu-ti aminte de preafericitul Iov,care si-a peirdut tot ce avea mai drag,mai putin credinta in Dumnezeu.Prin ce treci tu acum este o mare incercare duhovniceasca.Sotia cat si acel "barbat"(inpropiu spus)sunt sub o mare influenta demonica,nu constientizeaza ceea ce fac,dar tu da.Tu inca ii poti ajuta si pe ei si pe familia ta.Ca sa te ajut mai bine am sa iti povestesc o intamplare din viata mea:
Eu am cunoscut-o pe actuala mea sotie pe internet.De la inceput i-am dezvaluit ca nu m-am pastrat curat si a inteles.Eu cu 2 ani inainte de a o cunoaste am fost cu o femeie de la care am contactat o boala cu transmitiere sexuala(credeam eu dar nu eram sigur).Nu am fost la medic din cauza comoditati dar am incetat a mai avea contacte cu alte femei.Dupa un timp am cunoscut-o pe sotia mea si ne-am indragostit(ne-am cunoscut pe un forum crestin).Eu intre timp uitasem de boala mea si in plus am crezut mereu ca nu pare a fi ceva grav.Dupa cateva luni de conversat mi-am amintit si i-am spus si am decis amandoi sa ma duc la medic.Cu multa teama dar si speranta am fost si mi-a spus ca am herpes genital.Atunci cuprins de o teama si groaza de nedescris am plecat de acolo si am plans in masina mult timp,simtindu-ma aproape mort.Apoi i-am scris mesaje cum ca nu ne mai putem casatori din cauza boli.Ea mi-a spus ca nu o deranjeaza si ca ma iubeste si ca Domnul va avea grija de asta.Eu eram speriat ca se va putea transmite la copil si chiar il va putea ucide,plus o va infecta pe ea.M-a implorat sa imi revin dar eu nu am ascultat.Am stins calculatorul si m-am bagat in pat,plangand amarnic.Apoi dupa un timp mi-au venit in minte(in mod constant,cum ar fi zgomotul unui roi de alibe urmatoarele cuvinte:"esti un ratat,ti-ai facut-o cu mana ta,nu esti bun de nimic,nici macar o femeie nu poti sa ai,vai de tine du-te si masturbeaza-te,atat poti,atata meriti,nu esti om,esti gunoi".Stiam ca acestea sunt de la demoni dar din desnadejdie nu ma puteam impotrivi,plus ca simteam cum o placere trupeasca imi cuprinde trupul si mintea.Simteam cu intreg iadul de demoni au venit sa ma ia din nou la ei.Trupul imi era aproape paralizat de aceea forta negativa,nu puteam gandi,nu ma puteam ruga.Cu un ultim gest de disperare am reusit sa iau icoana Maici Domnului de pe perete si sa zic:Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul!Am stat cu icoana langa fata mea,plangand cu lacrimi si rostind rugaciunea pana cand am adormit.A doua zi am inceput sa-mi revin,imbarbatat fiind si de sotie care ma ajutat enorm(sau mai bine zis Hristos prin ea)si acum iti pot spune ca eu numai am nici o boala iar ea este gravida si suntem bine si multumim Domnului nostru Iisus Hristos pentru marea sa mila si dragoste.Intamplari ca aceastea mi s-au mai intamplat si se vor mai intampla,la fel cum ti se intmpla si tie acum,ispitele sunt multe dar toate vin de la demoni.Uite,Iisus Hristos e Viu,roga-L sa te ajute,roag-o si pe Maica Domnului si pe Sfantul Arsenie Boca al carui mormant ai vizitat,eu mereu ma rog si la Sfinti si ei toti te vor ajuta negresit.Ai rabdare si iarta-ti sotia,iarta-l si pe acel ratacit si roga-te pentru ei.Ai credinta.Gandeste-te cate ispite au avut Sfintii Parinti de infruntat si vei vedea ca prin ce treci tu este mult mai usor de infruntat.Eu am fost stapanit de la 13 ani pana la 22 de ani de patima onaniei pana cand intr-o zi m-am pus in genunchi la Icoana si am zis:Doamne daca tu nu ma scpai de aceasta boala eu ma duc in iad cat de curand,simt ca numai pot,fie voia ta dar sa sti ca eu te rog din inima,tu alegi ce vei face cu mine.copilDe atunci sa terminat dar fara Tainele Bisericii nu putem scapa de patimi:spovedanie,impartasanie,post,rugaciune,etc. Cunosc un om,care de fapt m-a dus spre Hristos, care a fost inselat de sotia lui timp de 17 ani cu multi barbati,a iertat-o si prin rugaciune a si indreptat-o si dupa aceea Domnul le-a mai dat si un copil.Incearca sa citesti Paraclisul Macii Domnului,Psalmul 50 si participi activ la Tainele BisericestiAdu-ti aminte ca Dumnezeu este cu noi!Ma voi ruga pentru tine!
|