Silgard - dedesupturi!
media: 5.00 din 3 voturi
In sfarsit si presa romana a aflat ca, oficial, până acum, în Statele Unite, 18 paciente au murit la scurt timp după ce le-a fost administrat vaccinul. Majoritatea s-au stins în urma unor complicații cauzate de apariția unor cheaguri de sânge.
Dedesupturi:
Sute de fete americane s-au imbolanvit dupa ce au fost vaccinate in SUA cu forta de catre armata cu Gardasil. Detalii aici
Silgard=cervarix=gardasil detalii aici
Secretul cancerului de col uterin- aici
postat de marelelupalb in 2008-07-10 15:57 | SANATATE | Trackback 0 comentarii
Secretul cancerului de col uterin
media: 5.00 din 11 voturi
Medicii atentioneaza ca orice femeie care si-a inceput viata sexuala este obligata ca, dupa 1-2 ani, sa-si faca testul Babes-Papanicolau (PAP), pentru ca infectia cu HPV se transmite doar pe cale sexuala.
Daca testul evidentiaza prezenta virusului Papiloma Human, femeia trebuie sa devina atenta. Pentru ca, desi infectia dispare, in mod normal, dupa vreo doi ani, lucrurile pot evolua de la caz la caz. Asa ca este recomandabil sa se repete testul, dupa sase luni si dupa un an, pentru femeile sub 25 de ani, iar pentru celelalte, imediat, dupa ce testul a evidentiat prezenta virusului.
Se stie ca cele mai expuse femei sunt cele care au mai multi parteneri (barbatii pot fi purtatori ai virusului, dar nu ii afecteaza).
De ce va zic toate acestea? Simplu. Cum am spus mai sus, infectia cu HVP (care cauzeaza cancerul de col uterin) dispare de la sine dupa vreo doi ani. Asta inseamna ca, o femeie ia virusul de la un barbat, se infecteaza, dupa care organismul decodeaza si inlatura boala. Acest circuit (imbolnavire - vindecare) are nevoie de timp (doi ani), de sistemul imunitar al victimei (sistem imunitar care este influentat de modul nostru de viata si de hranire) si de numarul de parteneri ai victimei (este mai usor pt. corp sa lupte cu o tulpina decat cu mai multe).
Iata modul natural de "vaccinare" impotriva cancerului de col uterin:
viata sexuala echilibrata. Trebuie sa exlicam copiilor nostri necesitatea unei vieti sexuale echilibrate, folosind mijloace de protectie, folosind un singur partener. Astfel, luand in calcul doar cancerul de col uterin, fetele se pot pastra sanatoase, iar baietii vor transmite un numar redus (sau nu vor transmite deloc) de tulpini HPV, fetei cu care va vrea sa isi imparta viata.
mod de viata echilibrat. In primul rand o hranire eficienta, sanatoasa, bogata in antioxidanti. Apoi lipsa viciilor care solicita sistemul imunitar (alcool, tigari, cafea, droguri), precum si lipsa unor expuneri la intemperi pe durate lungi de timp, in mod voit (imbracaminte corespunzatoare).
ps - iata ca nu avem nevoie de o vaccinare obligatorie contra cancerului de col uterin! Detalii despre vaccinurile impotriva cancerului de col uterin aici.
postat de marelelupalb in 2008-05-24 17:38 | SANATATE | Trackback 0 comentarii
Silgard, Cervarix, Gardasil - probabil acelasi rahatel!
media: 5.00 din 13 voturi
Probabil credeti ca cu programul national de vaccinare obligatorie impotriva cancerului de col uterin, in sfarsit suntem fruntea Europei. Ei bine s-ar putea ca sa fim doar niste cobai.
SILGARD:
Pe
http://www.topsanatate.ro/articol/in...-all-post.html apare urmatorul comentariu:
"20.11.2007 11:07
HPV
am o problema.nu stiu daca e grava sau daca as putea scapa de ea.am citit mai multe site- uri si m-am cam speriat.am fost la medic si mi-a spus ca am HPV .mi-am facut un vaccin numit silgard si am inceput un tratament cu ovule, crema, si in prima zi am luat o doza de 4 pastile. mi-a aparut jos ca niste mici solzisori asa ia numit doctorita, dar colul a spus ca e curat. la papanicolau a iesit si pe col ceva rau. nu stiu ce sa fac, ea zice ca sunt intr-o faza mica a HPV si ca se trateaza . mai pot face ceva in plus sa scap de tot de HPV? astept raspuns pe adresa mea de mail
chinezoaica0511@yahoo.com Va multumesc!"
Iata dovada clara ca de la silgard fetele se poti trezi cu solzisori, despre care nici macar medici nu stiu ce sunt...
GARDASIL - intrebuintat la inceput pt cancer cervical!!!
Pe
http://www.epochtimes-romania.com/ar...3446.htmlaflam ca Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu reactiv la fiecare injectare.
Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree, dar si astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic – boli de inflamatie ale zonei pelviene.
Aceasta nu e tot. De pe
http://www.news.com.au/story/0,23599...11-421,00.html,
rezulta ca sute de femei s-au imbolnavit in SUA, dupa ce au fost vaccinate, cu gardasil, cu forta de catre armata americana.
Apropo, stiati ca silgard (in UE) este cam tot aia ca gardasil (in SUA)? vedeti
http://www.gardianul.ro/2008/01/29/s...a-s108117.html.