Citat:
În prealabil postat de acidironic
Deci chiar daca e o minciuna daca iti convine e ok. Interesant! Tocmai citeam despre cat adevar este in biblie! Ce ti-e si cu crestinismul asta cu logica oscilanta.
Daca ma droghez si vad niste peisaje frumoase e tot ok? :D
|
Uite eu inainte sa Il descopar pe Hristos adica sa ma inchin Lui cu adevarat am luat droguri mult timp si iti pot spune din propie experinta ca ceea ce vezi cand esti drogat iti provoaca o stare de euforie,de placere trupeasca pe cand atunci cand te gandesti la chipul Lui Hristos fie si imaginar,aceasta iti provoaca o stare de liniste si pace sufleteasca nicidecum euforie.Tu cand te uiti la o Icoana cu chipul Lui Hristos ce simti?Sau daca cineva iti descrie cum ar arta sa zicem sotia ta ideala,tu ce ai simti?Daca esti curat la suflet ai simti dorul unei asemenea fiinte chiar si din descrierea ei imaginara,parca ai vrea sa fi alturi de acea persoana care ti se pare descrisa atat de minunat.Cand autorul acelei carti a descris prin prisma personajului roman chipul Lui Hristos a facut-o ca sa ne aduca aminte de Dumnezeu,ca Hristos este si Om si Dumnezeu in acelasi timp.Sa sti ca eu am ajuns sa-L cunosc pe Dumnezeu prin multa suferinta ca si multi altii,numai ca unii sufera degeaba si nu ajung niciodata sa-L cunoasca iar alti se introc la Tatal lor Cel ceresc.Pace tie si mantuire,Amin!