View Single Post
Vechi 12.10.2008, 23:31:35
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Fratilor, daca tot ne dam atat de mari traitori ai Sf.Scripturi si ne aratam atat de duhovnicesti si sfinti, caci dispretuim pe aproapele, de ce nu am face o rugaciune pentru astia "slabi pregatiti duhovniceste"? De ce sa nu ne rugam pentru ei? Judecata si barfa fac parte din "porunca IUBIRII aproapelui"?
Asa ne aratam implinitorii Evangheliei lui Hristos? caci asa ne spune: "Porunca NOUA va dau voua: SA VA IUBITI UNUL PE ALTUL PRECUM EU V-AM IUBIT PE VOI! intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti Ucenicii Mei, de veti avea Dragostre intre voi!"! Care este Iubirea lui Hristos? "Atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe Unicul Sau Fiu sa moara pentru noi!" iubirea noastra fata de aproapele care este? JUDECATA? BARFA?

"Daca un om cade in vreo greseala, VOI, CEI DUHOVNICESTI, indreptati-l pe unul ca acesta, cu Duhul Blandetii, luand seama la tine insuti ca sa nu cazi in JUDECATA!!!"

Asa facem, nu? De ce oare nu ati fi zis, "hadeti sa ne rugam pt fratii nostri"!
Niciunul nu ati zis asta! Caci "unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo voi fi si Eu" sau "ce este mai bine si mai frumos decat sa locuiasca fratii impreuna?" Oare sunt degeaba aceste cuvinte ale Mantuitorului? sau este El mincinos? atunci El nu este Dumnezeu!

Oare ma va intreba Hristos la Judecata de Apoi ce a lucrat fratele meu? sau daca m-am ingrijit de el? sa stiti ca dreptate au parintii egipteni cand au zis ca "NEPASAREA FATA DE APROAPELE NE VA DUCE PE TOTI IN GHEENA!" Ce putem face cand nu putem face nimic? RUGACIUNE! Dumnezeu, Care cunoaste cele ascunse ale inimii, ne va da noua dupa ale inimii! altfel ne lipsaim de Harul Sau, de Duhul Sfant!!!
"Cand postesti nu te arata ca fariseii, ci unge fata ta cu untdelemn si intra in camara ta si asa te roaga lui Dumnezeu, iar Dumnezeu care stie cele ascunse ale inimii va trimite tie Harul Sau!"

GREA JUDECATA VOM AVEA! DUMNEZEU SA NE MILUIASCA SI SA NE MANTUIASCA!
Reply With Quote