Citat:
Īn prealabil postat de AndreiB
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:
Īn prealabil postat de AndreiB
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
ce vocabular plin de ura. achimov, se bat dracii la gura ta. si nu numai ca te botjocoresc ei, dar si tu, de buna voie, participi la batjocora lor.
suferi de dereglari psihice?
daca ne acuzam unii pe altii de nebunie,ok.Inseamna ca ori tu,ori eu suntem nebuni.Tu ai facut aceasta alegere intransigenta.
|
achimov, esti bolnav de ura.
iar un crestin ortodox nu este asa.
trage si de aici alte concluzii.
inca te mai duce capul la ceva.
|
Nu mai trag nici o concluzie.eu am prezentat fapte,in care un om a dus un alt om la deznadejde,si mai mult,insista ca face bine in a duce oamenii la deznadejde.Daca ma acuzi pe mine ca sunt plin de ura,adu o fapta de a mea care sa dovedeasca asta,sau daca nu,inseamna ca-ti place calomnia.Asa sa aruncam cu vorbe,este ok.Eu am in jurul meu oameni care cu greu isi revin din cauza unor astfel de specimene,si nu-mi pasa de renumele lor.La fel de renumiti erau si ceilalti ca ei,Caiafa,Arie,Eutihie.
|
ai prezentat spusele unei femei, nu ceva intimplat tie. si crezi mai mult o parte implicata decit cealalta.
nici macar nu iti este cunoscuta expresia de "impartialitate". esti partinitor achimov. si privesti o situatie nici macar dintr-un unghi, as spune mai degraba dintr-un punct.
adica iti lipsesc multe alte elemente pentru a analiza o intimplare.
nu te mai erija in judecator.
esti reductionist, partinitor. si culmea, in loc sa particularizezi, generalizezi.
:dozingoff:
cum reusesti, firtate?
|
Eu nu as generaliza,dar uite cum isi iau apararea unii altora,ma refer la multi preoti,desi eu pot aduce argumente indiscutabile.daca nu ma crezi,eu te pot pune sa discuti personal cu acesti oameni,cu medicii lor,cu psihologii lor.
Si apoi,iti spun ceva.daca un preot,din vina sa arunca un om in deznadejde si acesta pateste ceva rau,nu mai conteaza nimic din toata viata lui de pana atunci.daca un om,din viana altui om,ajunge in Iad,acel om va plati pretul acelui suflet,indiferent de ce a facut in viata pana atunci.
De aceea am zis,de nenumarate ori pe aici,ca mai bine ar tace din gura,mult mai mult bine ar face cu tacerea.