Subiect: Adrian Fageteanu
View Single Post
Vechi 02.10.2008, 23:03:47
achimovjan
Guest

Implicit

Am tot ezitat daca sa va povestesc despre viata unei femei care l-a intalnit pe acest om,Adrian Fageteanu,impreuna cu ucenicii lui.Insa azi am vazut pe site o inregistrare cu o convorbire cu acest personaj,si nu mai pot sa tac.
Acest personaj,Fageteanu,este de o rautate incredibila,cum nu am mai vazut in Romania,desi am cunoscut multi preoti,ei exceland in rautate si viclenie.
Despre ce este vorba.Cand eram cantaret la o Biserica,a venit in timupl Sf Liturghii o femeie sa i se fac o aghiazma in casa.Dupa slujba ne-am dus,preotul de acolo si cu mine.
Dupa sfestanie,fmeie l-a rugat pe preot sa citeasac si rugaciuni pt casa bantuita de draci,ceea ce preotul afacut,dar aintrebat-o firesc,de ce.
Ne-a spus ca are canon ,de la marele Fageteanu,si de la ucenicii lui.Apoi ne-a povestit viata ei.A facut un avort,si acest lucru a destabilizat-o si pshic si fizic.Si-a pierdut servicul,si in culmea deznadejdii s-a dus,la sfatul unei prietene la acest personaj.
Cand a ajuns aici,slabita de efort si suferinta,s a-dus la spovedit.Batranul asta,in loc sa o intareasca cu un cuvant,sa-i dea un sfat si alinare,i-a trantit-o din prima.
20 de ani canon sa nu se impartaseasca,si mai mult,i-a zis ca o matusa de-a sa,care nu avea nici o treaba,ii face farmece,ca diavolii roiesc imprejurul ei.saraca femeie mai mai sa moara de frica.Apoi i-a dat canon metanii la greu,psalitire,acatiste si ceea ce este mai urat,sa mearga zilnic la un preot,oriunde s-ar afla sa i se citeasca rugaciuni de alungare a demonilor.Va dati seama ce afacut din aceasta femeie,ramasa fara serviciu si acum disperata ca daca nu gaseste preot sa-i citeasca rugaciuni,o omoara dracii.
Umbla femeia prin Tulcea din biserica in biserica rugandu-se de unul si altul sa-i citeasca rugaciuni,cheltuind si ultimele economii,pana cand a ramas fara bai,si s-a intors in capitala sa caute de lucru,sperand sa o ajute vechii prieteni.
A ajuns si la psihiatru,si la psihologi,dar era ata de speriata de amenintarile lui Fageteanu,ca nu asculta de nimeni.
Acum nu mai stiu nimic de ea,am mai vorbit un timp,ca-mi tot spunea sa vb cu preotul de la Biserica mea sa-i citeasac rugaciunile in fiecare seara.
Preotii cu care a vb aici,in Tulcea i-au zis sa se impartaseasca,ca asa dracii nu vor mai avea putere asupra ei,dar ea a zis ca sa-l intrebe pe Fageteaanu.Asta era la spital,si din patul de suferinta a amenintat-o ca daca ii calca canonul,cu ea de gat se duce in iad.
Va intreb pe voi,daca ati mai auzit de atata rautate,ca eu unul nu,nici macar nu am itit undeva de asa ceva,nici printre necrestini macar.
Reply With Quote