Citat:
Īn prealabil postat de acidironic
Citat:
Īn prealabil postat de mihai07
Uite unde era omul perfect. Voi astia care va credeti asa sfinti, nu intelegei ca si calugatii aia, sau preotii sunt oameni. Si cum e vorba aia: NU exista padure fara uscaturi. Cine esti tu sa judeci? Dar imi dau seama ca ma obosesc degeaba cu tine.Vei veni din nou cu fraze gen:invatati sa scrieti, sau mai stiu eu ce.
|
De unde ai inteles ca ma cred perfect? Eu doar subliniam o greseala in mesajul tau. Te-ai exprimat in mod vadit partinitor fara sa iei in considerare toate aspectele.
Cum sa ma cred sfant cand nu cred ca exista sfinti?
De judecat, amandoi judecam. Singura diferenta apare la concluzii.
De ce sa vin cu fraze legate de cum scriu unii cand asta nu ar contra-argumenta mesajul tau?
Nici eu nu prea mai am chef sa ma obosesc repetand aceleasi lucruri. Raman la parerea mea: avem nevoie de educatie si responsabilitate. Asta ar diminua mult din problemele cu care va confruntati pe acest forum. Daca voi credeti ca amenintarea cu pedeapsa divina va da mai multe rezultate va urez numai bafta!
|
Eu ti-am zis ca te crezi pentru faptul ca te legi de oamenii din biserica. Nu era vorba de faptul ca ai subliniat tu o gresala in masajul meu. Data viitoare urmareste postarile mai atent ;)