Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Radu, roaga-te la Sf. Parascheva sa ti-o aduca inapoi acasa. E grabnica ajutatoare sfanta, dar roaga-te din suflet, sa-ti aduca linstea in familie. Poate ajungi si la Iasi, ca e mare sarbatoare pe 14 Oct. Am sa fiu si eu acolo, dar mai din vreme, ca nu am timp sa stau la cozile imense care se formeaza la Mitropolie cu ocazia asta.
Doamne ajuta!
|
Aseara am citit Paraclisul Maicii Domnului, iar astazi, trecand pe la Biserica cu hramul Adorimirii Maicii Domnului, am lasat un pomelnic si trei lumnari; iar seara am aflat vestea (nu prea grozava); e si asta un semn al Bunului Dumnezeu, mi-a descoperit adevarul;ramane ca eu sa ma port in continuare cu inima curata ("...inima curata zideste intru-mine Dumnezeule si Duh Drept innoieste in cele dinlauntru ale mele...")
Cred totusi ca Bunul Dumnezeu nu va permite desfacerea a 2 casatorii pentru o (dragoste?) falsa.E o minciuna care-l manie pe Dumnezeu.Mai sunt 2 copii care-si asteapta tatal si o sotie care-si iubeste sotul.Nu inteleg de ce a trebuit sa se intample asta!!!
Doamne Iisuse Hristoase, mantuieste-ma si ma miluieste pe mine pacatosul!!!