View Single Post
Vechi 30.09.2008, 19:52:19
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
[...]
Deci te intreb,in fata carora oameni sa dam noi bine cu asemenae ierarhi?Poate in fata constiintei noarte robita de placerea de ane lauda cu stramosii,cu trecutul nostru,cu o asa zisa traditie,din care insa nu am citit nimic, si nu am intels si asimilat nimic.
Deci iata ca ne facem de 3 ori ipocriti,in fata oamenilor,in fata constiintei noastre si in fata lui Dumnezeu.Cine deci ne va lua partea la Judecata,cand toate cele trei forumuri de judecata sunt impotriva noastra?
jane, tu spui ca nu ai citit nimic din sfanta traditie, dar in acelasi timp nu ai inteles si asimiliat nimic de parca ai fi citit! Asta mi-a placut si e chiar tare faza! :D
Daca nu ai citit nimic, de ce iti faci o parerea din ceva ce nu ai experimentat? Citeste frate patericu egiptean sa vezi acolo cata intelepciune avea sfintii pustnici, pentru ca ei nu vorbesc acolo aiurea, ci vorbesc din propriile experiente duhovnicesti traite, nu glumite ca noi! :hmmm:
Tu judeci in stanga si-n dreapta sub pretextul adevarului, asta e doar treaba ta, dar te rog sa nu ponegresti sfintii si sfanta traditie prin care ortodoxia a trait pana astazi si inca traieste. Daca pe tine te supara patriarhu cu ce face el si alte fete bisericesti cu toate actiunile lor sau faptele lor pacatoase, asta nu inseamna ca trebuie sa spui si despre sfinti sau traditie si sa-i bagi pe toti in aceeasi oala. :hmmm:
Reply With Quote