View Single Post
Vechi 27.09.2008, 23:20:22
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar
Hai sa fim seriosi... Iar pumnul in gura ca pe timpul comunistilor? Preotii sunt oameni ca si mine... Si poate, mai mult decat mine, gresesc. Vezi ca eu nu folosesc cuvantul "pacat" pentru ca deocamdata nimeni nu stie ce e "pacat" la Dumnezeu...

Si, daca a fost sters acel subiect si eu nu am intrat mai bine de un an pe forum, cu ce si cui crezi ca serveste?
Silver, un mare pacat e sa judeci pe oricine pana la urma,. Eu nu ti-am "bagat nici un pumn in gura", ci doar am precizat ceva.
Iara daca tu nu pronunti cuvantul "pacat", atunci spune-i in alt fel, nu te-a obligat nimeni sa folosesti acest termen, dar in principiu e vorba de o fapta rea, intelegi tu, nu-i assa? :)
Iar faptul ca a fost sters topicu respectiv nu serveste nimanui, ci doar am constatat acest lucru. ;)
Citat:
În prealabil postat de ispita_ta
[...]maine-poimaine poate auzim si de varianta playback a Sf Liturghii...[...]
Apropo de faza asta, eu am auzit intimplator azi-dimineata la radio Trinitas o cantare in care patriarhu Daniel era laudat. Pentru ce? Habar n-am, dar mie nu mi-a placut, mai ales ca vocile din cor aveau o intonatie cu accent comunist, cum sa va explic eu.....seamana cu imnurile de lauda ale corului Madrigal catre Ceausescu.
Si stiti ce poate fi grav? Faptu ca toate acetsea, cu clopotul, cu masinile scumpe, cu cantarea de lauda catre atriarh vin de la radacina, adica de acolo de sus de la patriarhie de la insusi patriarh si de la ceialti clerici si ierarhi din Sf. Sinod.... ???
Reply With Quote