Subiect: Doamne ajuta
View Single Post
Vechi 27.09.2008, 16:04:42
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de violeta9
Citat:
În prealabil postat de silverstar
Te rog, imi dai si mie citatul din Biblie unde scrie ca barbatul trebuie sa poarte pantaloni si femeia fusta lunga? Dar sa fie din Biblia veche cea scrisa cu mii de ani in urma...
sincer, nu cunosc citatul din Biblie, ci doar am auzit, si am presupus ca de acolo se stie, si doar am pus o intrebare,eu port pantaloni in fiecare zi, dar in Biserica nu poti zice ca tb sa te imbraci la fel, ci intr-o fusta lunga si ceva cu care sa-ti acoperi capul.
Filme de epoca ai vazut? Filme religioase, adica, inspirate din epoca in care Domnul nostru Iisus Christos a fost, ca om pe pamant?
Daca cineva spune ca apostolii din acea vreme tineau legatura intre ei prin telefoane mobile, tot asa ai crede?
Cred ca unii oameni nu au logica de loc, nu realizeaza ca fiecare lucru are un istoric al lui si ca a aparut pe o anumita treapta de evolutie a omenirii.
Crezi ca pasa cuiva cum te imbraci si cum intri in biserica? Principalul e ca tu sa te simti bine. Credinta o simti/o porti in suflet, nu ti-o arati in imbracaminte.
Iar imi vine sa intreb cine a scris ca trebuie sa port fusta lunga si batic pe cap?
Sa stii, draga mea, preotii adora persoanele supuse si naive, persoane care sunt usor de mintit, de exploatat si de manipulat.
Si in biserica este exact ca si in politica.
Reply With Quote