Citat:
În prealabil postat de philalex
Citat:
În prealabil postat de fllorina
Citat:
În prealabil postat de philalex
si eu m-as casatori cu o tipa credincioasa...dar care sa nu vrea copii...mai greu azi...nu stiu, copilul implica multe...si daca as cunoaste la biserica, poate as face acest pas...sau si in alta parte....important sa avem chestii comune....:)
|
Foarte bine, traiti deci ca fratii!!!! Ca alta solutie duhovniceasca nu e!
|
Adica , cum ca fratii?....nu vreau copil...in ziua de azi e dificil...sunt tentatii, si am nepoti gemeni...care cresc si o storc pe verisoara mea...am si un serviciu greu....dar, o sa am nepoti....e important....da, in romania, multe fac copii si dupa aia se chinuie si ele si cei mici....faci copil, cand ai o societate sanatoasa...a noastra lasa de dorit....in fine cine isi doreste sa faca....copilul e produsul unei relatii.;)
|
Oare iobagii care isi tineau zilele cu mancare de tot plansul si aveau 10 copii o duceau ca-n rai, fara griji? Si isi iubeau toti copiii! In schimb, frate, era credinta! Ca nu tu cresti copiii, ci Dumnezeu! Sa spui ca e greu sa-i cresti, deci nu-i vrei, e necredinta! Oare nu suntem noi mai importanti ca pasarile cerului, care niciodata nu mor de foame?