Subiect: ASCOR Bucuresti
View Single Post
Vechi 25.09.2008, 21:13:17
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grigorie
Trebuie sa recunosc ca nu sunt la curent cu toate actiunile ASCOR Bucuresti din ultimii ani, pe care inteleg ca tu le stii mai bine. Esti bun, te rog, sa dai cateva exemple de actiuni care tie ti s-au parut discutabile, din care sa reiasa ca ASCOR ca organizatie lupta impotriva ierarhiei si nu se supune hotararilor Sf. Sinod? Eu unul nu am cunostinta de nicio astfel de actiune..
Pai in momemtul in care ca ASCOR-ist neglijezi misiunea pentru a te implica in alegerea conducerii FTOB, pentru "inlesnirea" burselor in strainatate, pentru alegerea locurilor mai bune din caminele studentesti, pentru alegerea ierarhilor, cred ca este o problema.

Vrei concret? Nu cred...hai sa lasam jurnalistii care monitorizeaza acest forum sa-si ia subiectele din alta parte.

Oricum raspunsul cel mai potrivit la intrebarea pe care o pui este chiar in postarea ta anterioara.

Cat despre optiunile personale, daca raman personale este OK. Dar cand cele personale sunt facute publice, pe fondul apartenentei la o anumita organizatie...vorbim de "noi miscari religioase", acest din urma termen fiind, evident, fortat in cazul de fata.

Iar obstile monahale ar trebui sa nu se intristeze ci, in primul rand, sa se roage.
Reply With Quote