Citat:
În prealabil postat de Iustin32
De ce nu ai raspuns la postarea anterioara si cauti pretexte si subrefugii mereu?
Unde Mã duc Eu, tu nu poti sã urmezi Mie acum, dar mai tarziu Imi vei urma.,,
Cum poate atat Sf Petru cat si Sf Pavel sa-i urmeze Mantuitorului in stare de inconstienta asa cum ziceti voi?
54. Cel ce mãnâncã trupul Meu si bea sângele Meu are viata vesnicã, si Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Aici vorbeste despre viata vesnica a sufletului si despre invierea cu tot cu trup la a doua Sa venire.
|
Teoria asta, ca omul cand moare, de fapt moare pe jumatate si ca la inviere va fi necesara doar invierea trupurilor, este un pic caraghioasa. Unde scrie ca omul moare partial? Unde scrie ca va invia tot partial (daca n-a murit de tot!)?
Peste tot, unde Sfanta Scriptura vorbeste despre viata vesnica, se refera la viata vesnica pe care o vom mosteni dupa revenirea Domnului Iisus Hristos, inviere si judecata.
Cu teoria dvs. minimalizati importanta revenirii Domnului Iisus Hristos, a invierii si a judecatii. De ce sa mai fim inviati, daca moartea, de fapt insemana viata vesnica? De ce sa mai fim judecati daca oricum ne ducem, cand murim, in iad sau in rai?