Mihai07 eu nu am afirmat ca trebuie sa exterminam neamul asta! Eu propuneam corectarea unor defecte. Unde e/intervine crima? Ce spun eu si ce intelegi tu arata destul clar modul dezechilibrat in care rationezi! Ca sunt prea multe defecte nu inseamna ca trebuie sa facem un genocid! Eu tocmai aceste defecte sper sa se corecteze prin educatie! Eu asta am spus, ca avem nevoie de mai multa educatie si de responsabilizarea natiei! Nu crezi ca tocmai lipsa acestor calitati ne-a adus unde suntem? Nu vezi ca amandoi avem ce critica la acest neam? Sau tu crezi ca neamul asta ar prefera sa fie exterminat in loc sa gandeasca si sa fie responsabil? Chiar crezi ca prin educare/responsabilizare neamul asta va fi exterminat? Ai legat in mod ilogic doua afirmatii, dintre care una nu imi apartine. Eu am spus ca neamul asta are defecte, tu ai interpretat ca trebuie exterminat.
Legat de avort, eu afirmam ca prin aducerea pe lume a unor copii nedoriti, de catre niste parinti nepregatiti, dezinteresati si iresponsabili, intr-o societate careia ii pasa de acesti copii prea putin, se nasc probleme mult mai grave decat cresterea numarului de avorturi. Ma refer, de exemplu, la mult prea multele cazuri prezentate la tv cu incesturi, violuri, crime samd. Nu ai impresia cand te uiti la astfel de stiri ca oamenii implicati sunt (aproape) salbatici? Sper ca nu intelegi ca generalizez. Vb doar despre cei care comit astfel de fapte si nu afirm ca toti suntem niste salbatici. In mod normal nu ar trebui sa specific asta dar e posibil sa-mi fie restalmacite vorbele.
Daca as fi vazut numai partile negative as fi plecat de multa vreme!
Evident ca, atunci cand consider ca este cazul, ma includ si pe mine in randul celor pe care ii critic. Face parte din a fi responsabil!
|