View Single Post
Vechi 24.09.2008, 11:35:54
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de acidironic
Pentru mihai07:

Ti se pare ca neamul asta e intr-o situatie buna si e in pericol sa se duca de rapa? Sa-ti spun cum vad eu neamul asta. Neamul asta pute(chiar daca un sapun e mai ieftin decat o bere), injura, asculta manele, arunca gunoaiele unde se nimereste, fura, barfeste(la tv mai ales), critica doar pe altii dar cand greseste cel care critica se gasesc scuze, neamul asta voteaza pe cine ii da un carnat cu fasole inainte de alegeri, se bate la meciuri etc,etc. Stiu ca multi dintre voi nu au aceste defecte dar aici nu vreau sa fac atacuri la persoana! Uitati-va la stiri si veti vedea ca neamul asta e IRESPONSABIL! Asta e problema voastra si voi incercati sa o rezolvati pe bucatele! Daca ar fi mai responsabil, neamul asta nu ar ajunge la avort, si-ar creste copiii mai bine si nu si-ar pierde timpul cu probleme marunte care lasa impresia ca, totusi, ceva se face. Tocmai pentru ca educatia are mari lipsuri in tara noastra se ajunge la astfel de situatii.

pentru AndreiB: nu stiam ca urlu daca pun semn de exclamare! Si voi daca ati scrie mai corect ati folosi mai multe! oricum, sa stii ca nu prea am probleme cu nervii, dar mersi de urare!

pentru iulyaan: te-ai luat de altcineva! Tari in care aducatie nu e la pamant sunt tarile scandinavice.

pt silvestar: in sfarsit a pus cineva punctul pe i. Eu as fi adaugat politicienilor si autoritatilor pe de care ai mentionat si biserica dar asta e o chestiune de parere personala!
Si acum ce vrei sa facem? Hai sa exterminam tara asta pentru ca tu vezi numai partile negative. Mai sunt si oameni buni in tara. Daca toti ar fi avut mentalitatea ta, tara asta, asa cum e ea cu bune si rele, nu ar mai fi existat. Am fi fost sub cine stie ce ocupatie.
Citat:
critica doar pe altii dar cand greseste cel care critica se gasesc scuze
Cred ca aici te-ai descris pe tine.
Reply With Quote