Citat:
În prealabil postat de mihai07
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia
|
Bine zis cu cainele! Dar hai sa vedem cine are grija altuia! Eu, care spun ca nu ar trebui sa ne intereseze ce fac altii cu viata lor (chiar daca e avort), sau voi care nu mai puteti de grija celor nenascuti si a femeilor care vor ajunge in iad daca fac avort? Fac din nou apel la logica (si consistenta)! Eu judec si voi aveti doar o parere? Poate ca eu am o parere si voi judecati! Sau e acelasi lucru, dar il rastalmacesti ca sa dai impresia ca ai dreptate?
Cat despre greselile gramaticale sunt mult prea des intalnite pe acest forum si asta denota o educatie precara! Cateva din graba sau pur si simplu nestiinta se mai iarta dar cand sunt atatea intr-un singur mesaj clar e ceva in neregula! Greselile de tastare sunt de inteles si nu m-am legat de ele, insa e o diferenta usor sesizabila intre greselile de tipar si cele de gramatica! De ce nu va deranjeaza lipsa de educatie in acest sens? Oare pentru ca lipsa de educatie, in general, va convine in propaganda? De ce nu pledati pentru o educatie mai solida in scoli? in schimb vreti religie si pliante impotriva avortului! Inca o intrebare de bun simt! Daca aveti dreptate in ce priveste avortul, elevii vor ajunge singur la aceleasi concluzii pe cale logica prin rationament propriu! De ce sa le impuneti asta prin indoctrinare? Daca e bine sa nu faci avort vor intelege singuri! Si avand o educatie corespunzatoare vor mai realiza si multe alte lucruri utile pentru ei si nu numai!
Eu tocmai pentru ca am abandonat aceste idei preconcepute (si cam expirate de atatea mii de ani) nu am pretentia ca detin adevarul absolut (soptit de sfanta fantoma)! Cine se crede superior? Eu care cred ca nu avem dreptul sa ne bagam in viata altora sau voi care stiti sigur ca d-zeu e impotriva avorturilor?