Silvestar,sincer nu am timp sa trimit mesajul tau tuturor prietenilor,nici macar nu stiu cum sa-l iau asa gata scris,si sa-l transfer,caci tare nu am timp prea mult la dispozitie,mai ales acum ca am doi copii,unul mi l-a adus soramea(9 luni)si nu e usor,dar asta nu-nseamna ca sunt indiferenta si cu inima rece.Iarta-ma,dar e nedrept cu mesajele astea impunatoare,cel care este sensibil marturiseste oricum despre duhul prieteniei si-l sprijna prin fapte altruiste.Apreciez mesajul,chiar foarte mult,si stiam despre luna prieteniei,dar cu prietenii ma intalnesc mai rar,din lipsa de timp si altele,dar majoritatea cunoscutilor mei sunt "f.credinciosi" de care m-am cam indepartat de ei,sau ei de mine,oricum,nu conteaza motivele,ci faptul ca pe ei oricum nu prea-i intereseaza aceste aspecte.Acest mesaj suna a "scrisorile acelea ciudate din copilarie,pe care le primeam in posta si care ma enervau tare,caci condamnau si indemnau la tot felul de tampenii".Inca o data,te rog sa ma ierti,mesajul in sine l-am inteles....
|