Citat:
În prealabil postat de achimovjan
In legatura cu faptul cu unii au zis ca aceste lucurri nu au legatura cu Biserica,eu sunt de parere ca orice creatie sincera are pecetea Creatorului a toate,cel care de altfel ne si inspira in tot ceea ce cream.
|
Jane, recitind topicul asta, n-am intalnit deloc confirmarea afirmatiei tale de mai sus! Deci, de unde le scoti frate?
Sa nu ajungem cumva la vobele unui parinte care zicea ca... in mintea stramba, tot lucrul drept se stramba!
Mai constat ca nume vechi si cu ceva experienta, de pe acest forum, s-au ferit sa posteze aici! Si bine au facut! Ca topicul asta, macar ca e sincer, nu e deloc curat! Se posteaza aici melodii smintitoare, care nu ca NU au nimic de-a face cu Biserica, dar nu au nimic dea face cu acest PORTAL CRESTINORTODOX !?!
Deci, eu propun sa nu uitam ca ne aflam aici pe un domeniu crestin ortodox!
Si draga Jane, iarta-ma daca te contrazic in continuare, dar nu toata creatia omului este sub pecetea Creatorului a Toate. Asa cum nu tot ce zboara, se mananca!
Creatia omului este sub pecetea aceluia caruia fiecare dintre noi si-a inclinat voia si faptele, constient ori inconstient. Deci rautatile mai frate, noi le facem impreuna cu dracii! Sa nu le mai punem in seama lui Dumnezeu.
Se simte Jane oarece deznadejde, dar lasa, ca Bunul Dumnezeu o te intareasca ca sa iesi cu bine si din incercarea asta!