View Single Post
Vechi 18.09.2008, 18:08:07
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NIMENEA
Va multumesc tuturor, celor ce ati raspuns. Acum se revin la tema, lucrurile s-au mai indreptat, e ceva mai bine, incercam sa ne indreptam cat de mult, adica sa pasim pe calea Domnului, mai ales ca ultima perioada a fost destul de nefasta, baiatul nostru s-a imbolnavit de doua ori in doua saptamani, acum multumim lui Dumnezeu e bine.
Alta problema avem, dorim sa mergem la biserica si mereu se intampla cate ceva si nu ajungem, sotia a mai mers cu baietelul, dar eu cam greu. In afara de asta, in momentul in care merg la biserica nu am stare sa stau la slujba, sa ma rog, sa cer iertare Domnului, ceva ma impinge de la spate sa ies, sa plec, lucru pe care il fac, plecand din Sfanta Biserica dupa doar 10-15 minute.
Acum, ceva interior imi spune sa caut un preot si sa-mi descarc sufletul in fata lui, sa-i spun tot, asa simt, dar la biserica nu prea as merge, la o manastire mai degraba, sa gasesc pe cineva care sa ma asculte cu rabdare, caruia sa-i spun totul si sa-mi dea sfaturi, sa-mi spuna ce se intampla, ptr ca eu ma gandesc ca aici ar fi si niste lucrari diavolesti, aproape sigur.
Ce pot spune, daca aveti idee si cunoasteti un preot bun, o anume manastire, dispus sa asculte un om pierdut, va rog sa-mi spuneti, voi merge unde nevoie.
Multumesc tuturor ptr rabdare si sfaturi.
In ce parte a Rom locuiesti? asta numai ca sa-ti putem zice la care minastire sau parinte cunoscut sa mergi.
Reply With Quote