View Single Post
Vechi 17.09.2008, 13:12:23
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
fratilor, vad ca una vorbim si alta ne intelegem...

dragomirna, citeste mai bine ce am scris si apoi da-ti cu parerea.

a spune o rugaciune de una, dar sa crezi ca vezi efectul imediat e altceva.
Cu ce gand ne rugam? Ne rugam noi, fiind constienti de faptul ca suntem si ascultati?

Sa nu ma intelegi gresit MirelaT... :) Nu spun ca prin rugaciune ii trimitem noi "comenzi" lui Dumnezeu, dar atunci cand ne rugam, daca ne rugam cu credinta, avem certitudinea ca El ne si asculta si ca va implini rugaciunea dupa sfanta voia Sa, care poate insemna "da", "nu", "nu inca", "mai asteapta" etc.

Va las o povestioara, care mie mi-a vorbit mult. Intr-o zona arida, in care nu mai plouase de foarte multa vreme, oamenii se hotarasc ca duminica la biserica sa aduca problema aceasta in rugaciune inaintea Domnului. Duminica dimineata apare la biserica o fetita cu o umbrela in mana. Toti adultii se uitau la ea cu mirare si in cele din urma unul dintre ei o intreaba de ce a venit cu umbrela, cand era evident ca afara este seceta. Fetita le-a dat un raspuns, care i-a mirat: "Eu cred ca daca ne rugam, Dumnezeu va da ploaie, asa ca am venit cu umbrela, ca atunci cand vom iesi din biserica sa nu ma ude ploaia."

De cate ori nu ne rugam si noi, dar nu avem umbrela la noi? De la noi se cere credinta, mai ales in rugaciune... nu vorbe goale. Nu are oare Dumnezeu puterea absoluta? Nu se pot vedea oare imediat efecte? Doamne, mareste-ne credinta.:)

Multe binecuvantari! :)
Reply With Quote