""raul absolut este binele suprem pentru altcineva." poate, dar stii pt cine? pt aia nebuni. deja daca cineva crede ca raul absolut e bine, e clar ca a luat-o razna, dar exista si nebuni destui poate tocmai pt ca au fost supusi la rele peste capacitatea lor. "
Sunt nebuni in viziunea ta...psihologic sunt devianti de la societate, si in realitate sunt diferiti.
"In constiinta mea libertatea e o latura a binelui si in opozitie cu raul de orice culoare. "
Repet: in constiinta unui om inteligent indiferent de religia sa binele si raul ambele presupun limitarea libertatii.
"Mai ai putin si zici ca binele si raul sunt acelasi lucru. Ca sa nu mai confuzi gandeste-te asa " rau e ce faci altuia si tie nu ti-ar place"...daca negi enuntul asta ajungi la varianta pt bine...deci sunt diferite si chiar opuse."
Mai am mult...poate ca vezi albul si negru ca fiind asemanatoare...eu le vad ca fiind culori perfect diferite.
Intradevar sunt de acord sa nu facem altora decat ce vrem sa ne faca altii noua, dar nu spun ca e bine sau ca e rau...este o optiune.
|