View Single Post
Vechi 11.09.2008, 14:02:37
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Citat:
În prealabil postat de georgeval
[Nu uita ca Dumnezeu este si iubire si dreptate. In El sunt nedespartite. Daca ar fi numai dreptate nimeni nu s-ar mantui, daca ar fi numai iubire toti s-ar mantui. Mantuirea tuturor, apocatastaza s-a combatut la sinodul V ecumenic. Ar fi indicat sa aveti in vedere si anumite lucruri dezbatute la sinoadele ecumenice, pe care nu le acceptati/accepti, insa este posibil sa primesti multe raspunsuri la intrebarile tale.
Nu am facut nici o afirmatie referitoare la "mantuirea tuturor". Nici nu cred in asa ceva.

Noi am mai dialogat (eram "mariann"- dar am fost "eliminat"; nu stiu de ce) si aveati un mod onest de a ridica probleme. Ce sa intamplat? In ultimele dvs. postari tot faceti afirmatii din care reiese ca eu as fi spus ceva ce nici prin gand nu-mi trecea (egalitatea dintre un pacatos si un drept dupa mia de ani; mantuirea tuturor).
Scuze, eu am ramas acelasi, de obicei sunt constant in gandire, deci asta am inteles din postarile tale, avand in vedere speculatiile. Nu am recunoscut stilul, fapt pentru care constat o schimbare in cazul tau. Mariann era mai maleabil, acum constat ceva rigid.