Citat:
Īn prealabil postat de fllorina
|
Foarte bine.Este logic ca daca te casatoresti intr-un loc,sa poti si sa te desparti in acelasi loc.De ce sa fie 2 masuri,adica te casatoresti in 10 minute,iara ca sa divortezi sa stai cate 3 luni.Dragoste cu sila nu se poate,de ce sa-i poarte pe cei care nu se mai iubesc prin tribunale,sa-i umileasca,sa-i arate toti cu degetul,de fapt ,sa-i arate cu degetul tocmai cei care,desi nu se mai iubesc,traiesc din comoditate si compromis asa,impreuna de dorul lelii.De fapt,cel mai bine dupa parearea mea ar fii sa se desfinteze cu totul chestia cu strarea civila,adica ce nevoie am eu sa-mi zica un primar sau viceprimar ca sunt insurat.Sa-mi zica,puteti saruta nevasta:D,pai ma stric de ras.Mai mult formalism stupid,mai muta pierdere de bani si timp nu s-a mai pomenit.De fapt,aici o sa se ajunga,ca mai mult de 5000 de ani,oamenii au intemeiat familii in mod normal,bazate pe dragoste si nu pe formalisme stupide.E normal sa se revina la ce a creat Dumnezeu.Uite ce simplu spune Dumnezeu la Facere:"Iar coasta luata din Adam a facut-o Domnul Dumnezeu femeie si a dus-o la Adam.
Si a zis Adam,"Iata aceasta-i os din oasele mele si carne din carnea mea;ea se va numi femeie,pentru ca este luata din barbatul sau.
De caeea va lasa omul pe tatal si pe mama sa si se va uni cu femeia sa si vor fii amandoi un trup."
Se pomeneste pe aici de vreun priar,viceprimar,judecator,cununii legate sau dezlegate:D,sau miile de prostii care crcula azi prin Romania,de te doare capul.Uite cata simpitate binecuvantata,si noi ce am facut din asta:batjocura si circ.