Vino frate cu mine in spital cand am practica si vedem cum este Dumnezeu. Nu vorbe , nu cuvinte, ci doar fapte. Vrei?
Sa stii ca am si eu cunosstinte de "duhovnicie" . Sa mai stii si ca pacea e inselatoare. E nelucratoare, e nepasatoare, e neiubitoare de oameni.
Un om care nu sufera pt cel de langa el nu stie ce e aia prietenie. Pritenie e doar in capul lui. Si aia e inselare. Nu ca iti spun eu adevaruri.
Sunt neadevaruri cele ce am zis? Hai cu mine in spital sa-ti spun povestea fiecaruia, sa vedem...cum e treaba cu Dumnezeu milostiv si drept. O fii milostiv dar drept sigur nu e.
Si ti-am explicat mai sus de ce nu e drept. Nu ca sunt eu manios acum, nu ca m-am revoltat sau altceva ci pur si simplu nu e frumos sa pedepsesti pe copii pt vina parintilor.
Iar daca nu ii reprosez asta lui Dumnezeu atunci cui? Mie? Pai eu sunt Dumnezeu? Eu ma declar bun si milostiv si scapare celor nevinovati?
Acum rapsunde-mi direct. E corect sa il bat pe copilul de 5 ani al vecinului meu daca eu sunt certat cu parinti lui? Da sau nu!! E corect?
|