Citat:
În prealabil postat de podolski
E Dumnezeu nedrept?
Eu zic ca da. Desi poate parea total nelalocul lui sa zic asta il cred nedrept si inca cum.
E corect sa fie pedepsiti copii pt pacatele parintilor? Atat de nedrept si de crud.
Ma intreb daca noi suntem pusi in fiecare zii sa ne gandim la rusinea noastra fata de El pt pacatele noastre , l-as pune si eu pe Dumnezeu sa se gandeasca la rusinea pe care o face oamenilor si toata rusinea ca lasa tot raul asta sa se intample.
Regret sa spun dar mie rusine de Dumnezeu, mie rusine ca am un dumnezeu atat de crud , de nemilos.
Ce necinstit sa fiu bagat intr-un razboi in care nu este al meu. :(
|
Frate aceste ganduri nu sunt ale tale.Dar tu crezi ca sunt ale tale.
Un lucru pe care poate sa-l faca vrasmasul este sa ne faca sa credem ca ce ne prezinta el ce ne sopteste sunt gandurile noastre.
Ai incercat vreodata sa-ti eliberezi minttea de orice gand si sa vezi ce greu este?
Adica sa gasesti liniste deplina sa vezi cum iti sunt aduse in minte tot felul de ganduri si nu poti sa te eliberez de orice imagine a mintii de orice gand .
Iti spun ca este foarte greu Dumnezeu fiind si pacea...Vrasmasul nu suporta pacea ca el este mereu nelinistit si nu face decat galagie. si tulbura sufletele cu gandurile lui murdare.
Dumnezeu are cai nestiute de nimeni la care omul nu poate ajunge prin ratiune.
Dumnezeu este Drept este Milosiv.
Dumnezeul despre care zici tu este unul zugravit de satana. Asa cum le picteaza el multor oameni pe Dumnezeul fals asa Il prezinta satana lor.(ca pe Dumnezeu Adevarat)
Dar Dumnezeu nu este cel prezentat de satana. Dumnezeu este pace, dragoste, armonie, prosperitate, dreptate.
Dumnezeu ne zice: Nu voiesc moartea păcătosului, ci să se întoarcă si să fie viu!(Iez. 18, 32)