Subiect: Faptele bune
View Single Post
Vechi 05.09.2008, 20:32:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Sa-mi fie iertat Anca, dar m-am cam saturat de povesti si povestiri , de fictiune si de alte cele. Milostenia se traduce in fapte concrete, cele mai cu putinta fapte concrete. Vorbele si teoria nu tin loc de frig, foame, sanatate si altele asemenea. Avem de cateva zile la umanitare pe cineva ce ne cere ajutor intru disperare si din pacate si spre rusinea noastra extraordinar de putini au raspuns macar cu o vorba la acest topic. Este inadmisibil, nu stiu ce sa mai zic, ma cutremura atata si atata indiferenta si noi continuam cu povesti, teorii despre milostenie. Oare unde este adevarul ? Oare unde este sensibilitatea noastra ? Un om cere ajutor si noi povestim, teoretizam , dar in schimb de problemele reale nu ne pasa. Pe cuvant sunt inmarmurit, ingretosat, revoltat cat de meschini suntem. Iertare, dar asta simt, asta constat, asta spun. Hristos nu s-a pierdut in teorii si povesti, El , ne-a dat pilde vii si invataturi nefind rupt de cei din jur , ci find impreuna cu oamenii, ajutandu-i in mod direct, fiecare fapta a Sa find si pilda si invatatura pentru tot neamul omenesc. Un om cere ajutor de cateva zile pe topicul umanitare si din miile de membri daca au accesat 4 sau 5 acest topic, intru ajutorul unei surori de ale noastre in suferinta. Rusine sa ne fie, nu avem nici o justificare pentru indiferenta si raceala noastra. Unde este milostenia ? Unde este dragostea fata de aproapele nostru? In teorii si in povesti ? Iertare dar asta-i adevarul spre rusinea noastra ! ! !
Reply With Quote