View Single Post
Vechi 03.09.2008, 21:54:27
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
intr-adevar parerea parintilor este importanta dar ce te faci cand gasesti o persoana poate nu prea bogata (dar in rest sa fie ok) si parintii de asta sa nu o placa??
Cantarea Cantarilor 8:7. Marea nu poate stinge dragostea, nici raurile s-o potoleasca; de-ar da cineva pentru iubire toate comorile casei sale, cu dispret ar fi respins acela.

Marea majoritate a parintilor chiar daca nu stiu acest verset din Sfanta Scriptura, dar le spune constiinta lor ca averea partenerului nu este un criteriu decisiv. Ceea ce ar trebui sa fie decisiv intotdeauna ar trebui sa fie CARACTERUL.

Eu cred ca parintii pot avea indoieli din cauza averii partenerului insa pentru a fi ferm impotriva trebuie ca sa mai existe si dubii in privinta caracterului. Adica si sarac dar si cu un caracter indoielnic, sau teatralizat mascat. Si parintii in general au multa experienta in astfel de situatii.

Cred ca daca parintii ar fi siguri de caracterul viitorului partener, in aproape toate cazurile ei nu resping, ci cel mult eventual au o strangere de inima pentru partea materiala.
Reply With Quote