View Single Post
Vechi 03.09.2008, 17:36:39
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Felicitari Florina,sunt mandra ca mai exista astfel de crestini printre noi.Tu ai facut ce trebuia,de acum,daca vrea Dumnezeu si el,isi va pune mai mult problema ortodoxiei,pentru ca a vazut ca te-a pierdut iar singura solutie este sa incerce sa devina un adevarat crestin,daca isi doreste cu adevarat.
In orice relatie sunt vise si amintiri frumoase,insa nu toate relatiile sunt mantuitoare si de viitor.
Mi-ai inseninat ziua si am prins mai multa incredere in crestini,iata ca mai exista mici martiri printre noi,oameni obisnuiti,care isi lasa ce au mai de pret pentru Hristos.Probabil ca asta a fost o incercare pentru tine.Nu regreta,nu ai cum sa fi fericita cu un copil care merge la templu si care crede si in religia hindusa si in crestinism.
Frumos raspuns Alexandra, eu adaug: si daca el se va converti la ortodoxie eu nu am incredere, se convertesc pe moment si se intorc la religia cu care s-au nascut. Ar fi foate bine daca si ortodocsii ar face asa dar multi sint rataciti se convestesc de dragul dragostei si numai practica ortodoxia si nici pe cea la care a trecut....

dureros!
Reply With Quote