View Single Post
Vechi 03.09.2008, 13:22:44
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Mie mi-a placut si la Mosuni mai ales ca am vazut oameni fara nici o speranta care s-au vindecat.Cred ca i-a vindecat mai mult credinta lor.Au mers acolo, au crezut si..s-au vindecat"....credinta ta te-a vindecat,mergi in pace"Ce lucru bun am facut in lumea asta ca sa judec pe altul.Si daca stau si ma gindesc,acum dupa ce am deschis acest topic doar din mindrie desarta in loc sa multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat aceasta incercare eu ma pling."Dragostea nu se minie,nu cauta ale sale".Ma rog bunului Dumnezeu sa ma ajute sa uit,sa-mi intareasca credinta si rabdarea sa pot fi asemenea lui Iov si ma mai rog sa- lumineze si pe cei car m-au ranit cu sau fara dreptate ca sa ne putem mintui cu totii.Cineva,ca sa-mi faca o bucurie mi-a daruit un clculator si mi-a pus internet.(sunt o pers cu venituri modeste).M-am bucurat dar,sa stiti ca de cind il folosesc .....s-a micsorat timpul de rugaciune.Voi cind va rugati?:)
Timpul meu de rugaciune nu s-a micsorat de cand sunt pe acest forum.Din contra.. pot spune ca imi e mult mai bine... te poti ruga in orice secunda... pe langa timpul alocat rugaciunii in camara ta... eu personal il pomenesc pe Dumnezeu si cand citesc aici pe forum mesaje ale oamenilor necajiti, care cer un sfat, care au nevoie de o incurajare.. deci cred ca vazand durerea reala a celor de pe acest forum am invatat sa ma rog mai mult si pentru cei din jurul meu, sa nu mai fiu egosita si sa cer lui Dumnezeu ajutor doar ptr nevoile mele... deci ma bucur mult ptr aceasta experienta, chiar daca uneori nici mie nu mi-au picat bine parerile si sfaturile unora... dar am incercat sa inteleg punctul lor de vedere si ca nu au zis-o cu rautate ci pur si simplu au dorit sa ma ajute asa cum au stiut ei mai bine.
Reply With Quote