Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
cand vrei sa donezi astfel de lucruri cred ca este bine sa te consulti in prealabil cu parintele si cu cei din consiliul parohial, ca sa vezi daca intr-adevar aceste lucruri sunt necesare si dorite de catre acea biserica.
mi-am adus aminte ce spunea odata Maica Tereza, ca ea cat a stat in India a daruit multe carti crestine, insa numai celor care si-au dorit sa le aiba. cu alte cuvinte, nu a incercat sa le bage pe gat nimanui.
dar, draga dorina, nu te descuraja, cu siguranta a fost o ispita, o incercare pentru tine. sa nu le porti ranchiuna, si sa iei acele lucruri inapoi, si intereseaza-te intre timp de o bisericuta mai saracuta, poate chiar la tara, unde sa acele lucruri pe care vrei sa le donezi sa fie primite cu draga inima. Doamne ajuta!
|
Dupa ce mi-au fost aduse acasa acele lucruri le-am curatat si le-am dus la o manastire.Nu le port nici o ranchiuna,au venit si mi-au cerut iertare ,i-am iertat si am inceracat sa merg din nou la aceea biserica si lucrurile au evoluat prost dar daca as continua sa intru in amanunte ar incerca sa vorbesc despre preot si nu vreau sa fac lucrul acesta,caci deja acesta este alt subiect.Multumesc pentru sfaturi.