View Single Post
Vechi 30.08.2008, 18:55:57
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bla_1
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de strajeru
Ca dovada ca jocurile de noroc sunt satanice,este si faptul ca suma numerelor de pe ruleta este 666.Coincidenta?Nu cred.
Puteai sa ma pici cu ceara si asta nu o stiam. Multumesc pentru informatie. Nu cred ca este intamplator, oricum jocurile de noroc au la baza suta la suta, dragostea de argint (banul) , lucru condamnat de credinta noastra.
de unde vine acest numar 666? nu ma refer la 1+2+3+...+36=666.

Jocurile de noroc au la baza calcule matematice si reguli care sa avantajeze banca... de altfel s-a descoperit demult ca se poate castiga la jocul de carti "21"(blackjack) aplicand un tabel numit strategia de baza...

orice joc de noroc este o distractie, insa practicat prea des poate devenii un viciu, ca si fumatul...

astept orice fel de intrebari in acest domeniu - am fost in domeniu...
Un viciu extrem de periculos, ce a dus pe multi in pragul disperarii, al sinuciderii. Jocul de noroc este atat de inselator incat creaza impresia unui castig facil, dar de fapt find in avantajul celui ce il organizeaza. Se bazeaza pe credulitatea celor impatimiti si trebuie mentionat, ca nici un sistem de joc, nu este lansat, pana ce nu este studiat in amanuntime(matematic), ca sa nu exîste nici un risc pentru organizatori. Jocurile de noroc, spala creerele celor impatimiti si le pustiesc sufletele , devenid sclavi ai sistemului de stors bani , indiferent cum se numeste el, Loto, ruleta sau mai stiu eu ce.
Reply With Quote