View Single Post
Vechi 12.11.2005, 23:06:20
Mikhael Mikhael is offline
Member

Data înregistrării: 31.08.2005
Implicit

"Noi suntem statul si nu suntem numai crestini. N-ar putea 85% din populatie sa plateasca pentru catedrala.
Nu este vorba de ca platesc prea mult dar este ceva ce tine de principiu: Statul nu trebuie sa ajute biserca, că să poata sa dea drepturi egale fiecarei religii."

Vezi tu, ca vad ca le ai cu "principiile", in democratie, votul majoritatii decide. Minoritaile au statut de minoritate, avand drepturile lor, dar trebuie totusi sa se supuna majoritatii...
Daca nu iti convine te rog sa dai in judecata statul roman si sa ne lasi cu vaicarelile pentru cateva zeci de mii...Auzi...e vorba de principiu...:D

"Vrei sa spui ca Romania este mai morala decat Franta? In nici un caz. Une au ajuns ei si unde suntem noi."
Ai fost in Franta, sau ai auzit de ea tot prin Carcotasi? Eu am fost... Unde au ajuns? Am vazut si eu acum cateva zile la stiri...frumos...
In momentul in care au scos crestinismul din vestul Europei, i-au scos sufletul. Europa a murit, este un hoit (Nu e creatie proprie).
Si sa nu-mi spui ca au bani si ca o duc bine, ca exista bunastare, ca nu asta inseamna moralitate...

"Da, dar este bine sa nu dai bani la copii pe strada. Mai bine ii ajuti sa se ajute singuri, ei sunt niste paraziti."
Asta e mare prostie...

"Cred ca tine mai mult cont Dumnezeu daca ajuti pe cineva care vrea sa faca ceva cu viata sa si nu sa traiasca de pe altii. "

Sa nu-ndraznesti tu sa vorbesti in numele...Domnului. De unde stii tu de ce tine cont Dumnezeu? Crezi...Stii care-i problema ta...crezi cam multe, dar n-ai credinta.
Reply With Quote