Citat:
În prealabil postat de StoicaFlorina
dar cu dragostea noastra cum ramane? cu visele noastre? cu planurile noastre? totul s-a destramat acum, dar dragostea a ramas...se spune ca dragostea adevarata o intalnesti 1 data in viata...daca noi eram suflete pereche, iar eu am stricat totul, crezand ca fac un bine?
Nu vreau sa va impovarez cu problemele mele...dar ma simt atat de rau, de confuza, de vinovata ...l-am facut sa planga, cum sa imi iert eu asta vreodata?
|
sora draga, poi ai facut foarte bine ca i-ai pus in vedere ca ori vine la ortodoxie shi se boteaza ortodox shi ishi creshte copiii ca ortodocsi shi incetincet se va convinge el de Adevar ca ii va descoperi Domnul adevarul in ce priveshte calea shi cultul shi credintza ori daca este viclean shi tzine mai mult la ritualurile lor shi la felul cum este invatzat el, atunci mai bine itzi da pace definitiv, ca doar nu va facetzi voi shi copii voshtrii propovaduitori ai traditziilor paganiceshti, astfel ca nu ai ce cauta cu ceremonii in alte relegii shi ritualuri... ca se va supara Dumnezeu... dar daca va accepta, nu este rau sa mergi pe la parintzii lor sa-i indrumi shi pe ei despre Adevar... dar decat scandal shi complicatzii shi nemultzumiri... poi daca n-a reushit medicul Subdarsing-Singvrey care era de-al lor sa-i convinga, te ashteptzi sa te creada pe tine... ca l-au omorat shi a avut moarte de martir... pentru Hristos... deci daca nu eshti pregatita ca shi sfintzenie shi smerenie sa mori pentru Hristos, roaga-l sa te lase... ca la ei femeile sunt transformate in ademenitoare ale placerilor trupeshti ale desfranarilor... deci daca nu vrei sa ajungi o astfel de femeie shi mama, au n-ai vazut in filmele indiene ce ochiade shi cantece ispititoare ishi canta unii altora... ce filaje shi iubiri patimashe ishi poarta unii altora... ademeniri shi sulimenizari sexuale, de ai zice ca e dansul de imperechere al dobitoacelor... deci roaga-te sa ramai ferma in pozitzia ta ca altfel "ingerashul" oricat de iubitor ar parea shi ar fi tot in hau te va trage... nu e el de vina ca s-a nascut asha... shi noi am fost pagani iar acum am preluat de peste tot toate pacatele gLumei, shi mai suntem shi cu "pile la Hristos" deci nici noi nu suntem mai buni, dar oricum... sa mergi in prapastie cu shtiintza... e mandrie shi cum o sa-i scotzi pe vreunul din ei care vazand faptele tale bune sa dea slava la Dumnezeu daca o sa te vada shi cu Hristos dar shi cu ritualuri pagane, nu ca sa ii judeci dar nici sa le urmezi. Doamne ajuta-tzi ca dragostea trebuie sa fie sfanta, curata, caci altfel nu o sa-l vada pe Dumnezeu...