View Single Post
Vechi 28.08.2008, 16:48:48
toma_nec toma_nec is offline
Member

Data înregistrării: 24.08.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de literaR
Toma, inainte aveai aceleasi nelamuriri cu privire la a fii credincios sau a aparut acum odata cu venirea bebelusului pe lume? Sa fie oare o proasta dispozitie post partum care iti da de furca? Nu mi-o lua in nume de rau, nu fac haz de acest lucru.

Pentru mine a fost si este foarte clar, nu prea ma simt nelamurit de loc. Doar pentru copilas vreau sa iau niste pasi in plus ca sa ma asigur. Ce se intampla cu mine din cauza deciziilor care le iau eu e irelevant,consecintele le suport doar eu, dar nu vreau sa iau decizii pentru terti fara sa calculez si sa evaluez cat mai bine totul.De fapt de la toate actiunile mele nu ma astept sa aflu nimic nou, ci doar sa imi reconfirm convingerile. Si pana acu nu am dat de nici un semn ca nu as avea dreptate.

Nu imi sta in fire sa iau lucruri in nume de rau, dar tre sa recunosti ca faci un pic de haz ;) Post partum e un fenomen ce se poate manifesta doar la femeile ce nasc, eu am fost mereu partum de bebelus ;) Stiu ca exista in unele studii psihologice si cazuri izolate de barbati care manifesta o parte din semne dar metodele de studiu si statisticile au fost mereu neuniforme si irelevante incat rezultatele actuale sunt catalogate drept inconclusive chiar si in cazul femeilor (cifra care se vehiculeaza e in jur de 25% din gravidele care nasc, dar repet ca metodele de sondare sunt foarte discutabile) .

Reply With Quote