Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Cu mare parere de rau, trebuie sa recunosc faptul ca habar nu aveam ca trebuie sa ma rog la Dumnezeu in atriul drept, sau in ventricolil stang, sau in unghia a treia de la piciorul drept, sau in nu stiu care fir de par. Sarmanul de mine, eu care mi-am dorit intotteauna sa ma rog la Dumnezeu cu toata inima mea, cu toata fiinta mea si am fost si inca sint tot timpul atat de trist ca nu reusesc acest lucru la nivelul pe care il doresc, punand aceasta neputinta pe seama slabei mele credinte, a netrebniciei, pacatelor si murdariilor care imi apasa sufletul...
|
nu trebuie sa te rogi nicaieri ca o obligatzie obligatorie, ci daca e sa te rogi vreodata rugaciunea inimii atunci asculta de Hristos cum te invatza El prin sfintzii sai filocalici shi nu cum rezulta ca ar cere El pentru ca s-a erijat un duh rau sa se dea un inger care l-a intor din drum shi l-a speriat pe guru sau ca ne-a aratat el ce e aia jertfa sangeroasa... cu referire la sf Lavrentzie... ca nu e vorba doar de aia ce sacrifica animale... ci precis e vorba de necredincioshii care se mai shi erijeaza shi se dau mari credincioshi cu conshtiintza foarte serioasa, deci un fel de farisei shi saduchei... ca aia vor reface shi vor auri bisericile in care se vor aduce jertfe singeroase in care nu vom intra daca vom asculta de sfaturile sfantului, ca vor fi o adunatura/sinagoga a satanei.... deci nu te invatzam eu cum sa te rogi ca asta o face Biserica shi sfintzii shi Hristos ci doar tzi-am aratat cate minciuni neobservate le manipuleaza duhul rau printr-o simpla marturisire sincera a unui tanar credincios, shi daca nu te pazeshti, se lipesc de tine shi rasar cand te ashteptzi mai putzin... "Au doara" degeaba crezi ca ne-a indemnat Hristos la veghe shi paza shi priveghere? la paza poruncilor ca sa la plineshti...
nu shtiu de ce te-am suparat ca sa ma ironizezi? poate te crezi prea deshtept ca sa te invetze cineva unde trebuie sa te aduni... shi de aiai ai sarit asha vorbind despre unghie... poi da ca asha ni se impietreshte la unii ca mine inima ca au impresia ca e o unghie... o ghiara... 642x???:(:(
atacurile sunt dure pentru totzi, shi ce pot sa fac eu? un amarat... ???