Citat:
Īn prealabil postat de toma_nec
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Mai Toma, de ce te superi? Nu ai spus tu singur ca biserica e ceva in care tu nu crezi? Nu ca ar trebui sa crezi in biserica, ci in Iisus Hristos, Domnul nostru, dar pentru mine a fost suficient ca sa imi dau seama ca ai probleme cu credinta in Dumnezeu. Cum tu te afli pe un forum crestin-ortodox, si ceri parearea unor crestin-ortodocsi in principal, sa nu te surprinda raspunsurile primite, caci ele vor fi date din punct de vedere ortodox.
Daca ai o alta credinta, este traba ta; dar atunci mai bine ii intrebi pe cei de o credinta cu tine, daca vrei sa ti se cante in struna. Noi, aici, iti vom da raspuns cum e corect din punct de vedere crestin-ortodox.
Iar faptul ca ti-ai luat nick-name-ul de toma_nec, mie imi spune cate indoiesti de ceva. De ce anume te indoiesti?
|
pai nu ma supar. deci tu mi-ai atacat alegerea nick-ului pentru ca eu nu cred in biserica ?
Pe mine ma surprind atacurile personale in acest forum crestin-ortodox. Nu ma asteptam sa mi se raspunda cu "valea de aici" . Pentru o persoana care crede cu trup si suflet in doctrina crestin-ortodoxa da-mi voie sa iti spun ca esti cam violenta, pai nu se predica in biserica la voi iubirea celui de langa tine. sper ca tu nu intelegi pe asta doar familia si restul lumii e material de luat la palme nu. comunitatea asta din forum e un grup de persoane care se apropie chiar si doar pentru a dezbate niste idei. eh practic sunt mai aproape de tine decat un strain pe care-l vezi pe strada, si atunci tu dece vrei sa ma inlaturi ?
legat ne nick chiar nu are rost sa cauti nod in papura, am explicat ca mi s-a parut interesanta formula toma_necredinciosul care in forma completa e chiar caragios de lunga .. sau, ca sa iti fac jocul si sa iti dau un pic de satisfactie sherlock-iana: poate ca de fapt nu sunt necredincios pana la capat, ci doar 25% ? :P
|
Si 25 necredincios, tot necredincios se numeste.
Dar eu nu ti-am spus citez "valea de aici", ci ti-am spus, ca dca esti in cautare de alt raspuns decat cel din punct de vedere ortodox, trebuie sa-l cauti in alta parte.
Nu am dat dovada de nici o violenta, de aceea te rog sa citesti mai cu calm mesajele pe care le primesti.
Oricum, cu stitul tau de a raspunde, de mine ai scapat...Nu te mai deranjez cu opinia mea; ma indoiesc ca ai scris cu gandul de a afla ceva util.