Mi se pare cam propagandistica aceasta postare>Vai s-a comis un abuz!si noi trebuie sa ne revoltam!Poate este asa poate nu!
Trebuie aratat cine este acest parinte!Presupunand ca este calugar,atunci datoria lui este sa mearga acolo unde este trimis cu mare bucurie si smerita supunre!Si daca el ca preot imbunatatit, se bucura de putinta de a face ascultare,atunci care este problema!S-a plans acest parinte cuiva,a protestat sau a refuzat mutarea.Ce ai fi vrut,rascoala in manastire precum s-a rasculat Lucifer impotriva lui Dumnezeu!Dupa parerea ta maicile trebuie sa fie crescute in spiritul revolutiei franceze si sa faca fronda!Pt ast sunt in manastire sau pt smerita supunere?
albinele se muta noaptea.si eu am stupi si nu cred ca as fi smintit sa mut albinele ziua dintr-un loc in altul!
frate marin, a ridica para impotriva unui arhireu este pacat mare!au tie iti este dat a judeca hotararile arhireilor sau te faci mai mare decat acestia.si nu ai spus de ce a fost mutat!Iar acea stareta daca impune respectarea disciplinei si smereniei in manastire trebuie binecuvantata si nu hulita!asta este misiunea ei!
|