Subiect: RUGAMINTE !
View Single Post
Vechi 20.08.2008, 21:55:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Mi-au dat lacrimile efectiv citindu-va ! Ma simt singur acasa, e greu fara ea. Atatea imi trec prin minte, multe amintiri. Credeti-ma ca am obosit efectiv si eu. Poate in postarile mele nu am afisat durerea, suferinta, oboseala , dar toate acestea exista. Am incercat la randu-mi sa incurajez pe multi, fara sa le aduc in vorbe , problemele personale. Poate am fost nedrept cu unii, poate prea dur, dar nu am facut-o cu rautate niciodata si nici supararea n-am pastrat in mine. Forumul acesta a reprezentat enorm pentru mine si voi la fel. Sunt ca si voi trup si suflet , am si eu limitele si neputintele mele , dar cel mai Bun prieten al meu Dumnezeu, tot timpul l-am simtit aproape , chiar si atunci cand l-am mahnit cu patimile si pacatele mele. Am cazut si iar m-am ridicat, iar am cazut si iar m-am ridicat, tot timpul i-am simtit prezenta si-I multumesc din suflet si-i dau Slava neancetat. Atat de rabdator a fos si este cu mine ca nu merita niciodata sa gresesc in fata Lui. Iti multumesc Doamne din tot sufletul, pentru tot si toate si-n primul rand ca m-ai rabdat atat. Va multumesc si vou frati si surori intru credinta pentru ca existati si sunteti langa mine si-n sufletul meu. Lasati-ma sa va consider mai mult decat niste prieteni, indiferent de ne vom mai contra sau imbufna ca niste copii, pentru ca Lui Dumnezeu ii plac copii si mai ales unde nu- i galceava cu rautate. Va multumesc inca odat ca sunteti alaturi de mine. Am nevoie de voi. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti forumistii de pe crestinortodox.ro. Amin !
Reply With Quote