Citat:
|
În prealabil postat de s_snape
Citat:
|
În prealabil postat de eclat_de_lune
Citat:
|
Citat:
|
Mie nu mi-e frica de Dumnezeu...N-are decat sa ma "trasneasca" daca are chef...:rolleyes:
|
Ciudat...nu m-a "trasnit" inca!:D:rolleyes::)
|
Dumnezeu nu e Dumnezeul mâniei sau care să răspundă provocărilor. Nu-l confunda cu falsele, așa-zisele divinități păgâne. Si nu cred că ai înțeles din posturile anterioare ale colegilor de forum ce înseamnă frica de Dumnezeu, o confunzi cu acel instinct animalic. Frica de Dumnezeu sau "frica lui Dumnezeu" cum frumos spune părintele Rafail Noica. Este iubire.
Bucură-te, s_snape, de iubirea Lui Dumnezeu și teme-te să nu pierzi această iubire.
Iertați-mă și Doamne ajută! :)
|
Bine, dar tot nu inteleg ceva... De ce m-ar mai iubi Dumnezeu, dupa cate am facut? Iubirea asta a Lui chiar n-are limita?! Cand o pierd?
|
De ce te-ar iubi Dumnezeu după câte ai făcut? Cât e de mare iubirea Lui Dumnezeu? Nu stiu sa iti dau raspunsul pe care il astepti. eu pot sa iti spun doar că Lui ii pare rau de fiecare om care se pierde pe drum,care nu a ales ceea ce ii este folositor sufletului sau si nu il duce la mantuire, dar ca, iubindu-ne atat de mult, nici nu ne forteaza sa ne schimbam. Suntem ceea ce alegem spunea un filosof, viitorul si mantuirea noastra, extrapoland, sunt ceea ce alegem noi acum. Si fiindca noi, neintelegand de multe ori caile Domnului, ne rugam sa facem Voia Sa sau sa ne lasam in Voia Lui , asta fiind calea care nu ne indeparteaza de El. Este posibil sa fi spus gresit " a pierde iubirea lui Dumnezeu", pentru ca orice am face, El ne iubeste. Ne iubeste, si de aceea cand noi nu Il Dorim chiar ne lasa in pace, si nu ne deranjeaza, insa nici El nu va avea raspuns pentru noi mai tarziu, fara ca acest lucru sa insemne manie, razbunare. Oricum, iubirea Lui, sunt sigura nu are limite. SI eu am facut si inca fac multe, dar sunt sigura ca Dumnezeu ma iubeste si imi doresc sa nu il dezamagesc-daca se paote spune astfel.