View Single Post
Vechi 19.08.2008, 23:28:58
s_snape s_snape is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2008
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Eu nu ma dau exemplu, s_snape. Am vorbit de crestinul ortodox, in general. Cred ca ai trecut cam ca fulgerul peste primul meu raspuns. Sensul acestuia era ca, de fapt, robul lui Dumnezeu nu este rob asa dupa cum este definit in DEX, ci este un om cu adevarat liber. Este vorba de libertatea sufletului. Aici trebuie sa intelegi diferenta. Daca ai citit cumva Sfanta Evanghelie dupa Ioan, ai gasit acolo: "veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi". Crestinul ortodox cunoaste Adevarul, pentru ca Adevarul este Cuvantul lui Dumnezeu, nemodificat si neinterpretat. Ca urmare, crestinul ortodox este liber. Iata de ce este un rob fericit in libertatea sufletului sau. De aceea, la ortodoxie nu vine nimeni ademenit, atras cu promisiuni, platit sau prin alte procedee. La ortodoxie omul vine in deplina libertate a alegerii sufletului sau. Numai prin deplina libertate a alegerii sale, crestinul ortodox este un rob ferit al lui Dumnezeu.
Da, ori la ortodoxie crestinii sunt "facuti" de mici fara sa fie intrebati macar daca asta vor...nici n-ai cum sa-i intrebi daca vor, ca doar au cateva zile cand sunt botezati ortodocsi!
Reply With Quote