View Single Post
Vechi 19.08.2008, 10:07:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Despre egoismul meu de a nu vrea copii, zica lumea ce-o vrea, eu nu-l vad egoism, ba din contra... Detalii publice nu pot da, asa incat nu dezvolt aceasta problema.

Stiu ca interventia este ireversibila, dar hotararea de a nu avea copii nu se va schimba.

Oricum m-am programat pe sambata sa merg si la alt preot, care probabil imi va fi duhovnic daca mi se va parea un preot bun. In felul acesta ajungem iarasi la problema ridicata in alt topic, unde puneam eu insumi la indoiala corectitudinea unor preoti si greutatea gasirii unui duhovnic intelept, autentic, traitor de credinta s.a.m.d. Pai daca primul zice asa, cum imi si convine, si al doilea va spune ca nu e bine (sigur va spune asa pentru ca are vreo 3-4 copii), atunci eu ce sa fac?! Sa mai caut vreo cativa si ca fac o statistica? Sa ma duc la ei cu citate din Traditie si Scripturi si sa-i invat eu pe ei ceea ce deja trebuia sa stie? Pai pot si io acuma sa spun ca voi face ascultare de sfatul primului si ca de va fi pacat, nu va fi al meu, nu? Sau va fi doar pe jumatate... Sau ca pacat voi face (probabil, ca nu stiu unde sa incadrez asa fapta) si ma voi pocai ulterior!

Oameni buni, e complicat sa fii crestin ortodox.