Subiect: Smerenia
View Single Post
Vechi 18.08.2008, 12:39:38
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de pacatoasa
Eu am inceput "sa ma rog" doar cand am dat de necaz...off...cat ma doare ceva ma rog...cand mi+e bine aman rugaciunea de ajung sa nu o mai fac...cat de josnica sunt...si iar cand ma doare ma rog...ce ipocrizie...
Pai cuvantul rugaciune chiar asat inseamna ,a ruga pe dumnezeu pt ceva.Cand totul este bine,nu ai de ce sa-l rogi pe Dumnezeu pentru ceva,trebuie doar sa-i multumesti,si sa-l rogi pentru altii care sufera.Rugaciunea nu este o formula ce trebuie spusa neincetat,atfle se supara Domnul.Domnul vrea sa fim si concreti,aplicati la realiatate,adica sa vedem ce trebuie sa cerem,pentru ce sa ne rugam,sau daca trebuie sa multumim,sa dam slava lui Dumnezeu.Daca esti fericit,normal ca nu-ti vine sa plangi in pumni,ci trebuie sa canti un imn de slava.Cand esti suparat,ceri ajutoru ca sa treci peste necaz si asa mai departe.Eu nu sunt adeptul ruagciunilor formale,adica citesc zilnic aceleasi ruaciuni,care unele nu mi se potrivesc deloc,dar absolut deloc.Ca si din Psalitire,sunt psalmi de lauada,de cerere,de slava,de pocainta,dupa viata Sf Pr David.La fel trebuie sa facem si noi,sa adptam rugaciune ala viata noastra,nu sa imitam viata altora.
Reply With Quote