nici-unii!
nu, nici poveste, nu domnule adventist... shi pentru ce ai lasat ortodoxia? shi cum "te-au ajutat"? acum eshti ingerasha care slujeshte la fariseii ce se inchina la satana?
"dar sunt multzi in imparatzia lui Dumnezeu care au crezut shi s-au mantuit doar citind in carte... dar aia nu citeau ca voi ci se straduiau mult, spre foarte mult sa asculte shi sa priceapa fiindca ei credeau cu adevarat....
voi in schimb ne scoatetzi pari albi sau chelie cu fortza... dar nu-i problema ca macar nu trebuie sa ne studiem toata ziua la oglinda, ca doar shi asha suntem shi frumoshi shi foarte deshteptzi... pacat este doar ca intr-adevar n-am priceput nimic... caci daca pricepeam nu aveam atatea patimi in noi, incepand de la akedia fericita shi terminand tot la akedie dar de data asta suparata shi manioasa... ca altfel cum am putea sa ne saturam cu cadavre aidoma malahienelor malahiste? cum? ca iata eu imi pare ca sunt sluga unui mishelash fariseic interior shi nu scap de el nici in "ruptul" capului... ma traduce mereu ca pe mamitza... la maica patimilor ma refer...
adica pacat este shi daca tzi-ai inchipuit despre tine ca n-ai facut pacat in minutul anterior sau ca nu vei face in minutul urmator...
deci sa nu judecam pe eretici ca s-au judecat singuri, fiind necredincioshi ei traiesc sub lege ca legea este pentru cei nedreptzi, pentru talhari, iar Harul pentru sfintzi... dar iata ca piliqq alintat ma da mereu afara shi trebuie sa o iau de la capat cu lepadarea gLumei gLumii din mine incepand... ca altfel tot degeaba...???
7723x???:(:(
|