10.08.2008, 14:51:01
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 01.12.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de NIMENEA
Multumesc cozia ptr raspuns!
Vreau sa-ti spun ca daca voi folosi acea formulare, mi-am dat foc la valiza! imi va sari in cap imediat si-mi va zice: 'nu ti-e rusine mai magarule sa spui ca te-am dracuit, ca am tipat la tine, cum iti permiti sa spui asa ceva, te-am crescut din greu, am luptat...etc...' si de aici incepe placa pe care o aud de cand m-am nascut, mereu aceleasi reprosuri ca m-a crescut si a luptat ptr mine, ca m-a imbracat, ca m-a plimbat, etc....
Oricum, nu stiu daca se va rezolva ceva, in sensul bun, singura solutie va ramane sa plecam, asa nu se poate trai, intr-un continu stres, tristi si abatuti toti!
Nu exista zambet in aceasta casa, decat cel al copilului!!!
|
Imi cer iertare pt ca imi permit sa dau sfaturi dar va recomand sa mergeti la biserica impreuna cu mama dv sa va citeasca un preot dezlegari .Sa povestiti situatia in care va aflati si se va gasi o solutie.Mergati regulat la biserica nu doar la dezlegari postiti, rugati-va la Maica Domnului si Sf Nectarie si situatia se va schimba.O mama nu trebuie sa-i reproseze mereu fiului ca a muncit pt el deoarece daca ar fi fost singura oricum ar fi trebuit sa munceasca de aceea aveti grija cum ii vorbiti fiului dv .Doamne ajuta.
|