Citat:
În prealabil postat de C-tin
Citat:
În prealabil postat de Noesis
vsovi, imi pare rau, nu stiu daca ti-am mai spus, dar pur si simplu nu te pot urmari. Poate ai spus lucruri bune acolo, dar eu cel putin nu le pot intelege din cauza milioanelor de greseli ortografice, de punctuatie, de scriere, de vocabular, etc etc etc. Inteleg ca faci asta intentionat, dar eu ma intreb daca nu cumva felul tau de a scrie ascunde exact nestiinta si neputinta de a scrie in limba romana corect. Daca esti in stare sa scrii corect, te rog arata-ne. Daca nu, pune mana pe carte si invata, ca nu e greu.
|
Noesisi, intelegi cat poti, daca poti si nu mai vorbi in numele nostru... "te rog arata-ne!"
|
In fine, cum vreti voi. Vorbesc in numele meu. Ca am fst educata ca scrierea corecta este semnul unui om educat, asta este alta treaba. Daca vsovi asa vrea sa scrie, si daca celorlalti le place si se amuza de cum scrie el, asta e.
Cat despre tara -- este dor de tara. Dar mai mult este dor de persoanele dragi, de prieteni, de familie, de casa, de biserica la care mergi si cam atat. Cel putin in cazul meu. Nu imi e dor de tara, ci de ceea ce imi e drag mie si care se afla in tara asta. Nu imi e dor de coruptie, de toalete publice murdare, de smecheri, de drumuri, de Bucuresti, de Suceava....Dar imi place aerul curat de la munte, muntii, si celelalte, dar poti gasi si munti si aer curat si in alte parti.