View Single Post
Vechi 02.08.2008, 19:24:29
sanziana62 sanziana62 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.05.2007
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru sanziana62
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Citat:
În prealabil postat de adrian010155
"Sa nu-ti faci idei cum ca-s crestin, ca nu-s".

Acum inteleg.
Adrian,

Sa-ti spun si tie ca am pierdut ani buni din viata urmand sfaturile unui astfel de preot. Si am facut-o cu seriozitate, nestiind pe ce drum merg. Crede-ma ca am dreptul ca macar sa spun prin ce am trecut, ca sa nu faca si altii aceeasi greseala. Deci, inca o data: nu toti preotii sunt crestini, multi nici nu stiu ce inseamna asta... Din pacate as putea spune ca preotii cei buni, traitori de credinta, sunt cei mai putini. Contrazi-ma daca poti s-o faci, fara sa cazi in pacatul minciunii.

Din cauza unora ca cei cu burta mare, sclavi ai banilor si altor patimi, am ajuns o tara pagana, dar care se lauda ca este ortodoxa. Eu sunt in starea asta de apostazie sau cum s-o fi chemand si din cauza unui astfel de popa, iar situatia celor din jurul meu este asemanatoare cu a mea... Spune-mi tu cati oameni crestini cunosti personal? In experienta ta de viata, tu, care probabil ca stii ce inseamna sa-l urmezi pe Hristos fie si teoretic, cati ai vazut sa faca asa ceva? Spune-mi!
Faci o mare greseala judecand...eu cunosc multi crestini care mi-s dragi si care incearca sa pacatuiasca cat mai putin si care mai ales au bucurie in suflet...sa ai un singur model...pe Iisus Hristos ..
Reply With Quote