View Single Post
Vechi 30.07.2008, 13:31:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan_90
Imi crapa obrazul de rusine scriindu-va aceste randuri. Am 17 ani, si sunt un pacatos, cu nenumarate pacate. De multe ori am incercat sa o iau pe drumul cel bun, dar tot de atatea ori am slabit in credinta si m-am intors la patimi. Frica de a muri inainte de a "pune inceput bun vietii" este feroce. Poate parea absurda aceasta frica , dar este clar ca unul ca mine, in starea de acum, nu poate ajunge in rai.
Poate totusi mai exista o mica speranta pentru mine.Nu stiu insa cum sa imi gasesc un duhovnic. Orice preot poate fi duhovnic sau trebuie indeplinite anumite conditii? Spovedania poate fi facuta doar in anumite momente sau oricand? Nu stiu cum sa fac primul pas.
Doamne ajuta.
pune langa tine o icoana cu Maica Domnului shi iata duhovnicul tau, pune sfanta cruce la geamurile shi ushile tale shi iata calea spre rai... mergi de te spovedeshte shi fa-tzi canonul shi te lipeshte de Liturghie shi iata inceputul cel bun caci altfel burdufurile vechi se vor sparge, haina peticita se va destrama... spovedania se face daca n-ai mancat nimic in diminetza acea shi daca eshti sincer shi incepi cu pactele cele mai mari shi eshti hotarat sa duci o viatza sfanta deci sa te indreptzi din pacate... mandrie, lacomie, desfranare, iubire de argintzi, trandavie, manie, tristetzea ratarii ce cauta sa se linishteasca ca un purcelash aventurand de colo-colo, invidie, rautate, minciuna, hula-injuratura, betzie, tzigara, adica toata fapta shi sevrajul ingamfarii gLumei gLumii adica a grijilor in deshert... ceva de genul asta... dar potzi lua un indreptar de spovedanie shi sa-tzi notezi shi asha sa te spovedeshti... incepand cu pacatele cele mai mari... ca se poate sa tzi le shtearga dracul din memorie shi sa te tarasca apoi in deznadejde...???
Reply With Quote